Wonders sko, støvler og sandaler hos Fashion Forest

2 år siden |  0 comments  |  Lidt om livsstil

Hos Fashion Forest kan man stifte bekendtskab med Wonders produkter, hvis man ikke allerede kender dette dejlige mærke. Wonders er stiftet og producerer i Spanien, og omfatter en bred vifte af sko, støvler og sandaler til kvinder i alle aldre. Brandet er kendetegnet af sin eksklusive stil og brugen af kvalitetsmaterialer, hvilket fremstår tydeligt i skoenes autentiske sydlandske islæt.

 


Selv om Wonders sko er komfortable kan de også godt være smarte


At skoene er lige så behagelige som de er smukke er et must for Wonders. Mærket er kendt for at kombinere stilrent design med en behagelig pasform, hvilket især kommer til udtryk i deres brede, chunky hæle og smarte plateauhæle på for eksempel deres lækre sandaler.

Wonders har nydt en enorm fremgang siden det blev stiftet i 90'erne, og har igennem tiderne sat deres eget præg på modeverdenen ved at producere sko, støvler og sandaler, som er behagelige nok til, at man kan have dem på hele dagen.

Sko og støvler med et klassisk og stilrent design


Wonders design i sin stilrene og klassiske fremtoning ses hos få andre. De moderigtige sko og støvler er kendetegnet ved en kombination af farvevalg, materiale og udformning, og deres tidløse design taler til kvinder i alle aldre uden undtagelse.

De mange sko og støvler med hæl er udformet på sådan en vis, at de med deres fine detaljer, der skaber en tidløs og smagfuld helhed, er ligeså smukke at se på som de er komfortable at have på.

Håndlavede sko og støvler i høj kvalitet


Alle Wonders produkter er håndlavet lokalt i Spanien, og der lægges den største vægt på, at både materialerne og forarbejdningen er af højeste kvalitet, hvilket deres motto også understreger: "Wonders made with love in Spain". Med andre ord, så er det næsten som at komme til at eje en lille bid af Den Iberiske Halvø hvis man ejer et par Wonders sko, støvler og sandaler.

Mærket har formået at skabe noget smart, som samtidig også er komfortabelt. Det er generelt svært at kombinere praktisk, komfortabelt fodtøj med noget der samtidigt også er moderigtigt, men det har Wonders formået at opnå på den allerbedste og en yderst eksklusive måde.

Et endnu bredere udvalg på Wonders.com


Kan man ikke lige finde hvad man søger efter hos Fashion Forest, kan man altid kigge på Wonders.com, mærkets hjemmeside. Der kan man få en oversigt over de seneste nyheder, og det er endog også muligt at bestille skoene fra denne side, da de sender til hele verdenen. Man skal dog være opmærksom på at Wonders.com kun er på engelsk eller spansk. Er man lidt ferm til en af sprogene, kan man dog hurtigt finde hvad man søger efter. Man skal også være opmærksom på, at der eventuelt skal betales told af sådanne forsendelser.

Stort udvalg hos Fashion Forest
Ud over Wonders, byder Fashion Forest også på mange brands fra andre producenter, så man kan altid være sikker på at finde noget der passer til ens smag og pengepung.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :