Vælg det rette webhotel og kom i gang med din ny hjemmeside

wordpress

2 år siden |  0 comments  |  Lidt ting fundet online

Hjemmesider er slet ikke så svært igen. I takt med den teknologiske udvikling flyver afsted, dukker der også rigtig mange forskellige services op, som gør det lettere for dig som bruger. Det er ingen undtagelse med hensyn til hjemmesider, hvor en lang række gode muligheder eksisterer. Du skal dog stadig være opmærksom på en række detaljer, som er vigtige at vælge rigtigt, hvis du skal få det fulde udbytte af din nye hjemmeside.

Vurder hvad du egentlig har brug for


Der er selvfølgelig forskel på at drive en virksomhedshjemmeside, hvor flere tusinde kigger forbi hver dag og så have sin egen private hjemmeside, som har en markant mindre daglig trafik. Af samme grund eksisterer der også forskellige type webhoteller, som hver især matcher de behov, som en hjemmesideejer skulle have. Har du en lille og enkel hjemmeside, kræves der ikke nær så meget regnekraft, som hvis du har en stor en. Derfor kan du købe en mindre pakke, og dermed spare en hel del penge. Har du planer om selv at uploade store filer, i form af f.eks. billeder, video og andet, så skal du dog være opmærksom på diskpladsen. Mange webhoteller har en standard på 1 GB, som for de fleste er rigeligt. Men har du f.eks. en fotoblog, hvor du uploader billeder hver uge, så kan 1 GB måske hurtigt være for lidt. I sådan et tilfælde, kan det anbefales at købe et større webhotel, så du ikke går panden mod en mur. En anden vigtig detalje er antal e-mailadresser, som ens webhotel kan håndtere. Har du flere skribenter på sin sider, og skal de hver have en e-mailadresse, kan du komme i problemer, hvis du vælger et af de mindre webhoteller. I sådanne tilfælde kan man let få ubegrænsede antal e-mailadresser, og dermed ikke være begrænset på den front.

Brug et CMS-system og spar både tid og penge


Er du en dygtig programmør, er dette afsnit nok delvist irrelevant, men er du som de fleste, uden kodeevner, så kan det være meget vigtigt at læse. Du behøves nemlig ikke være ekspert i html og css, hvis du blot vil have en pæn hjemmeside, der er let at bruge. En meget udbredt mulighed er Wordpress, som er udviklet over mange år, og konstant bliver bedre og bedre. Her får du givet en lang række redigeringsmuligheder, så du selv kan bygge din hjemmeside op fra bunden. Den råder over en kæmpe database af gratis temaer, så du vil helt sikkert også kunne finde noget, som matcher lige præcis din stil. Dermed kan du fokusere på indholdet, og lade systemerne udseendet og de tekniske detaljer. Det er både billigere, da du ikke skal have folk til at lave det for dig, og så tager det næsten ingen tid, så du kan gå i gang med det samme, uden de store forberedelser. Det er typisk hvad de fleste gerne vil have, og derfor kan løsningen også varmt anbefales til interesserede.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :