Top 3 Studentergaver Til Drenge 2015

studentergaver

3 år siden |  0 comments  |  Lidt om livet som turist

Nu er det snart denne herlige tid på året igen. Studenterne springer ud, og de åbne vogne kører byen rundt, fyldt med unge mennesker, fyldt med håb, glæde og lykke.
Sådan en tid skal fejres, og til de mange forskellige studenterfester får man også sagt tillykke igen og igen. Men gaver skal der også til, og derfor kan du her se vores bud på hvad der bliver top 3 populære studentergaver til drenge i år 2015:

Oplevelser


Alle elsker gode oplevelser, og især hvis man står som ung og er fuld af energi og mod på livet kan det være rigtig sjovt at komme ud og få prøvet nogle ting af. Så har man også nogle gode historier at fortælle når man kommer tilbage efter sommerferien og skal til at starte på universitetet eller hvad man nu skal.
Oplevelser der er gode at give kan være meget adrenalinprægede, som f.eks. en tur i bungeejump. Her får man for alvor en oplevelse, men giver du sådan en gave skal du være sikker på at modtageren også er en der kan "tåle" at få den, altså en der også rent faktisk tør springe ud. Ellers kan gaven meget nemt blive lidt af et anti-klimaks, og det skal jo gerne være en god gave der bliver givet :-) Sørg også endelig for enten selv at tage med ud eller at der er nogle andre der gør det, bungeejump er noget man gør sammen.

Oplevelser der er gode at give kan også være mere over i noget der er sejt, f.eks. en tur i en sportvogn. Her kan studenten for alvor prøve hvordan det er et køre i en lækker bil, og kan han lide biler i forvejen er sådan en gave en sikker vinder. Det gælder både for de gaver hvor man selv kan køre, og dem hvor man bliver kørt rundt med en chauffør.

Andre oplevelser man kan give kan også være lidt mere stille og rolige, hvis man f.eks. gerne selv vil være med til at nyde oplevelsen, eller hvis studenten ikke er så meget til hurtige og vilde ting. Hvilken gave der er passende at give afhænger selvfølgelig meget af dit forhold til studenten, men gode gaver kan f.eks. være en rejse sammen, en god middag sammen, en tur i teatret (hvis han er til den slags) eller noget lignende.

Gadgets


Alle (eller i hvert fald næsten alle) unge mænd elsker gadgets, og der findes så helt utrolig mange forskellige gadgets at det kan være svært at undgå at finde en der skaber glæde. Så her kan man kigge lidt omkring og se om man kan finde noget der lige rammer studenten godt. Det kan være noget sjovt som f.eks. et spil han kan have med til sommerens studenterfester, det kan være noget fikst han kan bruge når han flytter hjemmefra, eller måske bare noget rigtig sjovt som kan få ham og dem omkring ham til at grine.

Ting til hjemmet


Det er også på den her tid at de unge studenter begynder at flyve fra reden og skal lære at bo ude. Mænd er generelt set ikke så gode til det der med at købe ting til hjemmet og gøre det fint og hyggeligt, og derfor kan studentertiden være en oplagt lejlighed til at give lidt til studentens kommende lejlighed. Det kan være sådan noget praktisk noget som service, det kan være udstyr til køkkenet som f.eks. en kniv, eller det kan være en smart kogebog lavet specielt til dem der lige er flyttet hjemmefra. Mulighederne er i hvert fald rigtig mange, og du vil med garanti finde noget han bliver glad for.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :