En sundere måde at tabe dig på

1 år siden |  0 comments  |  Lidt om livsstil

Med alt det junkfood og sukkerholdige læskedrikke man kan få i dag, kan det godt være svært at holde den slanke linje. Der kan være mange årsager til at man tager på, eller bare ikke føler sig helt i top det meste af tiden, og det kan en livsstilsomlægning som 5 2 kuren hjælpe dig med.

Der er mange kure på markedet, og rigtig mange af dem er ikke særligt virksomme i længden, fordi de benytter sig af kosttilskud, der gør det nærmest umuligt at opretholde det vægttab man opnår, når kuren er overstået.

5 2 kuren kan mere sammenlignes med en livsstilsændring end en egentlig kur, da du sagtens kan leve efter dens principper for fremtiden uden at lide afsavn.

Få mere at vide om 5 2 kuren


Vil du vide mere om 5 2 kuren, kan du få en grundig introduktion til kuren ved at klikke her. Du kan købe bøger med vejledning og opskrifter, og læse om andre brugernes succeshistorier.

5 2 kuren hedder 5 2 fordi man spiser 5 dage om ugen og faster 2, og en af de klare fordele ved kuren er, at du stort set kan spise som du vil på de fem dage hvor du ikke faster.

Fasten gør at du får mere energi, fordi kroppen ikke behøver at fokusere på at fordøje indtaget mad, men i stedet kan fokusere på at rette op på andre skavanker du måske har.

Hvad må du spise?


På 5 2 kuren må du faktisk spise alt det du godt kan lide. Desserter er også tilladte, men naturligvis med måde. Der er naturligvis regler du bør rette dig efter for at opnå det bedste resultat, men ved at omlægge din kost på en fornuftig måde, kommer din krop i balance og du kræver mindre og mindre af de usunde og fedende varer.

Du kan læse her hvad man skal spise for at tabe sig. Der er mange gode opskrifter, der erstatter kendte retter, der måske ikke lige er så gode for din vægt og dit energi niveau. De nye retter gør det morsomt at lave mad og nyde den, fordi du også ved at det er mad der gavner dig i det lange løb.

Så prøv 5 2 kuren og find din nye, slankere personlighed frem. Din krop vil takke dig, og du vil nyde et mere energi-fyldt og lettere liv, der lader dig gøre meget mere end du har kunnet før. Et vægttab har mange fordele, hvis du samtidig kombinerer det med en omlægning af hvad du spiser.

Ligesom med alle kurer, kræver 5 2 kuren at du forsætter indtil du har opnået det ønskede vægttab, men til forskel for andre kure, så er det let at følge denne kur. Du skal ikke give afkald og kan tillade dig at snuppe et stykke chokolade hvis du trænger, men følger du kuren, så vil du opleve at du ikke længere har behovet for at spise sødt og fedt. Prøv den.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :