Sådan finder du en god og billig gave til dit barn

gave til dit barn

3 år siden |  0 comments  |  Lidt ting fundet online

Det kan være lidt af en jungle at skulle finde gaver til barnet når det har fødselsdag eller jul. Det kan ofte blive en dyr fornøjelse da priserne på legetøj efterhånden er tårnhøje og producenterne tjener kassen på forældre der bare vil det bedste for deres børn. Det behøver dog ikke altid at koste en bondegård at finde på gaver til de små. Det handler oftest om at være kreativ, så kan man slippe af sted uden at skulle leve af øllebrød resten af måneden.

Lav jeres egen by


Børn bliver ikke altid gladere for de dyre gaver men ser sig ofte tilfredse med de billigere af slagsen. Man kan for eksempel for at være kreativ ved at købe nogle sprittuscher, en masse karton, eventuelt nogle gamle mælkekartoner og så kan man bygge sin helt egen by med vejbaner og bygninger. Så har man et sted hvor alle ens biler og små figurer kan gå rundt. Med lidt hjælp fra mor og far kan det faktisk blive et rigtig flot lille univers og man har samtidig et hyggeligt projekt kørende med barnet.

Vær kreativ med garn


Hvis man kan finde ud af at hækle og strikke kan man også være kreativ på anden måde ved at købe en masse garn til sin datter. Så kan man lære hende at strikke og lave sine helt egne strømper eller halstørklæder. En sådan gave til hende vil hun helt sikkert synes er rigtig hyggeligt og man får igen skabt en rigtig god kontakt imellem hinanden da man får en masse kvalitetstid sammen. Man kan også selv hækle en fin bamse eller taske til hende. Det er en dejlig personlig gave som vil være helt unik. Og lidt sejt at kunne sige i skolen at det er ens mor der helt selv har lavet den. Der findes altså mange gaver til børn 2016 som de fleste kan være med på.

Ud over de nævnte eksempler findes der dog også mange andre gaveidéer på nettet hvor de fleste kan være med. Derudover vælger nogen måske også at købe brugt. På den måde kan man også spare en masse penge og tingene er ofte stadigvæk af god kvalitet. Mange af de ting man kan købe i butikkerne kan holde i flere generationer og kører man dem lige over med en fugtig klud er de oftest så gode som nye. Der er dermed et hav af gaveidéer 2016 der kan gives til de yngste. Om det skal være selvlavede og kreative ting eller det helst skal være af de mere klassiske ting fra butikkerne er op til en selv at vurdere om man har råd til. En ting er sikkert og det er at børnene ikke altid går op i hvad der er dyrest og hvad der er billigst. Dette vigtigste er ofte at de kan have noget god kvalitetstid sammen med familien og arbejde på små fælles projekter. På den måde lærer de også at alt ikke bare hænger på træerne.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :