Prosa på nettet er den nye markedsføringsstrategi

2 år siden |  0 comments  |  Lidt om arbejde og penge

Det kommer ikke som nogen overraskelse, når man bliver underrettet eller påmindet om internettets betydning for den online forretningsførelse. Dette er man derimod ganske bevidst om, og selvom man hellere ville bibeholde de traditionelle og klassiske metoder, har man accepteret, at dette er realiteten i nutidens erhvervsforretning. For mange, ellers erfarne forretningsmænd, kan det nye internetbaserede markedsføringssystem forekomme både mystisk og uforståeligt. Med dette bør dog slet ikke være realiteten. I følgende artikel vil du blive oplyst om de helt lavpraktiske forhold, som gør sig gældende i den internet kontrollerede markedsføringsproces. Således har du en hvis forståelse for konceptet, selvom du ikke nødvendigvis selv er en del af denne arbejdsopgave i din virksomhed.
For den kompetente fagmand er der mange fagudtryk, som fyldestgørende og professionelt beskriver den gængse markedsføringsproces. Disse kan dog virke både uforstående og forvirrende for den gængse forretningsmand, og derfor vil vi i denne artikel trække processen ned på et mere lavpraktisk niveau, hvorved enhver har mulighed for at blive bekendt med den ellers vigtige funktion.Fokus vil være rettet imod metoderne; linkbuilding og SEO, som begge synes at være nogle af de mest effektive metoder i vores objektive vurdering.
I forbindelse med den internetbaserede markedsføring, er kundekontakten i dag at sammenligne med kunstnerisk tekstforfatning. Dermed har vi valgt at kalde det for internettets prosa. – Det betyder reelt ikke, at markedsføringsmetoden er at sammenligne med Adam Öhlenschläger eller B. S. Ingemann, men har specielt de fællestræk, at markedsføringen i dag bærer præg af tekstforfatning uden egentligt at have noget indhold.
Tager man eksempelvis udgangspunkt i linkbuilding, er denne markedsføringsstrategi grundlag for en farlig masse skrevne tekster, som højst sandsynligt aldrig læses af andre end den person, som har skrevet denne. Dette betyder ikke, at den ikke er vigtig, hvilket den er, men derimod er hovedformålet dens tilstedeværelse.

I praksis har dette den betydning, at internettet er proppet med tekster, som er skrevet uden reelt at have noget formål. Tusindvis af mennesker sidder således at udtrykker deres kunstneriske skriveevner, uden nogensinde at blive beundret dette. Det kan være svært at se markedsføringsværdien i dette, men formålet er altså, at man via konceptet i et net skaber trafik, som fører tilbage virksomhedens hjemmeside. For en mere fagteknisk beskrivelse, så kig på https://www.linkbuilding.dk/

En et andet eksempel kan være at tage i metoden, SEO. Denne er mindre teknisk, men bygger i stedet på indsættelse af relevante søgeord, således at opmærksomheden rettet direkte ind på din hjemmeside. For konceptet ”internettets prosa”, er denne metode ligeledes særdeles beundringsværdig. Hvor forfatteren ved linkbuilding havde en vis form for indholdsmæssig frihed, er SEO bundet på, at man indfører en given mængde af de emner-relevante søgeord, som er orienteret omkring din vare eller tjeneste.                                                                                                                                            Det kan være svært at se det kunstneriske i dette, men generelt kræver denne proces en endnu mere skriveteknisk færdighed, end hvad der kræves til normal tekstforfatning. Har er man bundet, men samtidig fri til at gøre hvad man vil. Ønskes en mere teknisk beskrivelse, så kig på https://www.linkbuilding.dk/seo/

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :