Pift hverdagen op på flere måder med disse tips

5 måneder siden |  0 comments  |  Lidt om livsstil

Har du en travl hverdag, hvor du laver det samme nærmest dag til dag? Det kan være, at du bare føler, at ud har fået de samme rutiner, og at der bare ikke er særligt meget nyt ved livet. Nogle gange kan det være en god idé at tage nogle helt drastiske beslutning og prøve noget nyt, som man bare aldrig har prøvet før. Endnu bedre er det, hvis man prøver noget, som man ikke havde forestillet sig nogensinde at prøve.

Det kan være, at du bare føler at hverdagen er blevet den samme med det samme arbejde hver dag. De samme tidspunkter, hvor børnene skal afleveres og hentes i skole, og det samme i fjernsynet hver aften. Hertil kan du være, at du bare har brug for en ny hobby. Der findes mange forskellige ting, som du nok aldrig har prøvet. Herunder er der en række forskellige bud på kreative ting, som du kan prøve for at pifte hverdagen lidt op.

Forsøg dig med en penisring i soveværelset


Trænger de seksuelle spændinger mellem dig og din partner til at blive piftet lidt op? Skal kan det være, at du skal overraske din kæreste eller ægtefælle med en udsmykning i form af en penisring. Du kan finde mange forskellige bud på penisringe rundt omkring på nettet, som hurtigt og nemt kan bestilles til at billig pris. Det kan være, at det virker grænseoverskridende og slet ikke noget for dig, men nogle gange kan et nyt pift faktisk overraske en positivt.

Du kan på nogle sider finde billige penisringe af læder med trykknapper, der bare er nemme at tage af og på. De er ikke ret dyre, og så er de bare med til at pifte den seksuelle stemning lidt op. Så hvis du har mod på det, så er det altid sjove at prøve noget helt nyt, der måske er lidt grænseoverskridende.

Prøv en lovlig cannabis


Har du altid gerne ville prøve cannabis, men er du nervøs for den berusende tilstand, den medfølger. Så kan du prøve THC-fri cannabis, der altså ikke har den berusende effekt. Den har dog stadigvæk den afslappende effekt, og så kan den være med til at lindre smerter. Så hvis du går med en træt krop på grund af de hårde arbejdsdage, eller hvis du lider af stress, så kan CBD-olie eksempelvis være løsningen.

Find din indre rockstjerne med en forstærker


Det kan være, at du har en gammel elguitar stående, men at du bare ikke har fået den brugt i mange år. Så kan det være, at du skal fatte den og forsøge sig med de fede toner på ny. Det kan være en ekstra god idé at købe sig en god forstærker til guitaren, så du rigtigt kan brage igennem. Det kan på mange måder virke befriende at larme lidt med noget fed lyd og forsøge sig med at lære nogle nye sange på guitaren.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :