Ordbøger sælges som e-bøger hos gufo.dk

ordbog e-bog

3 år siden |  0 comments  |  Lidt ting fundet online

For tyve år siden havde man alle ordbøger, leksikon og anden faglitteratur stående pænt på rad og række på reolen. Men da tingene skal gå hurtigere i disse dage og man skulle kunne svare prompte, tager det for lang tid at slå op i diverse leksika og ordbøger. Derfor har det smarte alternativ med e-bøger hurtigt vokset sig stort, da den information man søger er hurtigt tilgængeligt og man har mulighed for at have det med sig overalt på tablets og smartphones, uden at skulle vride skulderen af led med tunge tasker fyldt med bog formater. Hos gufo.dk er udvalget af ordbøger stort! Hvad end man leder efter tyske gloser, franske termer eller medicinske fagudtryk, er ordbøgerne til at finde her – også i e-bogs format.

Udvalg af ordbøger hos gofu.dk


Udvalget af ordbøger spænder fra de klassiske sprog ordbøger, så som hollandsk, dansk, fransk og grønlandsk, til dansk-polsk juridisk merkantil ordbog, bilteknisk ordbog samt maskin- og værktøjsteknisk ordbog. Så står man og mangler en ordbog inden for en bestemt branche, er gofu.dk et godt udgangspunkt at starte sin søgen, nemlig på gufo.dk

Foruden ordbøger har forhandler gofu.dk også en lang række andre genrer end faglitteratur, så som skønlitteratur, børnebøger, bøger om rejser, madlavning, havearbejde, hobbyer og meget meget mere. Deres produkt katalog favner også ud over bøgerne og inkluderer mange kontor artikler, så som brevordnere, papir, printerpatroner, tasker, små kontor maskiner samt smartphones og tablets.

Services hos gofu.dk


Ved shopping og køb af det store sortiment, er det endda muligt at vælge flere betalingsmuligheder end bare de gængse. Fx har man mulighed for at betale for sin ordre via mobilepay, eller ved at betale for sin orde over flere omgange og efter egen bestemmelse af hvor meget man vil betale tilbage pr. gang uden nogle omkostninger eller gebyrer. Dette gøres i samarbejde med Viabell.

Når man har handlet for mere end 499 kr. påtager gofu.dk sig betalingen for fragt, så man slipper for udgifterne hertil. Ordren bliver sendt via postdanmark hvor man har mulighed for at følge med i sin ordres færden, via track and trace systemet. Det fungerer ved at man modtager et trace nr. som man kan indtaste på postdanmarks hjemmeside, og dermed få alle de oplysninger omkring pakken der er registreret efter den har begivet sig ud på sin rejse. Typisk vil ordren lande i postkassen 1-6 hverdage senere.

Så hos gofu.dk er det muligt at finde lige den online ordbog, krimi, eller børnebog der passer til både behov og ønske. E-bøgerne lander på telefonen eller tabletten med det samme man har betalt for sin ordre, en rigtig smart mulighed hvis man står og skal bruge informationerne hurtigt, eller bare ikke kan vente med at komme i gang med den nye spændende roman.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :