Lån online gav Elisabeth mulighed for at udleve sin drøm om at gå på Caminoen

2 år siden |  0 comments  |  Lidt om livet som turist

41-årige Elisabeth Jensen har i mange år haft en drøm om at gå på Caminoen i Spanien.
”Jeg kan huske, at jeg hørte om turen første gang, da jeg var i starten af tyverne. Jeg har altid godt kunnet lide at gå, og det virkede derfor som en god mulighed for mig,” siger Elisabeth Jensen.
Da hun bliver bedt om at uddybe, hvorfor det var en god mulighed, siger hun: ”Jeg holder meget af at være i naturen. Samtidig var det en mulighed for at prøve mig selv af… Det er svært at forklare, men jeg har bare altid været tiltrukket af den.”
Da Elisabeth Jensen først så ruten, var hun imidlertid gravid med sit første barn. Så det passede ikke lige ind i planerne, at hun skulle ud og gå alene.
”Men jeg har gået og sparet lidt op gennem årene, så jeg kunne få råd til at tage af sted, ” fortæller hun.

Ny bil kostede rejseopsparingen


Elisabeth Jensens børn er nu fjorten og sytten år, og de kan godt klare sig uden deres mor, mens hun går på Caminoen i en måned.
”Jeg tror faktisk, at de glædede sig lidt til, at det bare ville være dem og deres far,” siger Elisabeth Jensen. ”Han giver dem altid lov til at spise en masse usunde ting, som jeg ikke gør.”
Hun griner. Men det var ikke lige sjovt det hele på det tidspunkt. For hun var nemlig endelig klar til at tage af sted. Hun havde masser af penge på sin rejseopsparing til at gøre det, da parrets bil gik i stykker.
”Min mand er afhængig af vores bil for at komme på arbejde. Hvis han skal tage offentlig transport kommer det til at tage to timer hver vej, med bilen tager det omkring tre kvarter hver vej, så det var ikke en mulighed, at vi ikke havde en bil,” siger Elisabeth Jensen.
Men efter en periode hvor Elisabeth Jensens mand havde været arbejdsløs, havde parret ikke mange penge.
”Jeg valgte derfor at bruge min rejseopsparing på en ny bil, så min mand stadig kunne komme på arbejde,” siger Elisabeth Jensen.

Ægtefælle bestemte at tage et lån


Elisabeth Jensens mand blev meget rørt over, at hun ville bruge sin rejseopsparing på en ny bil, men han syntes også, at det var synd for hende, at hun ikke kom på den tur, som hun havde drømt om i mange år.
”En dag viste han mig en hjemmeside, der hedder camar.dk. Der kan man se på lån online. Han syntes, at vi skulle låne pengene til min tur. Nu hvor han også var i arbejde, ville det gå hurtigt med at betale pengene tilbage,” siger Elisabeth Jensen og fortsætter: ”Jeg blev så rørt over hans gestus. Det betød virkelig meget for mig.”
Via hjemmesiden camar.dk, hvor man kan sammenligne lån, fandt parret et billigt forbrugslån, der kunne betale for Elisabeth Jensens rejse.
”Det var en virkelig god rejse. Det var alt det, jeg havde drømt om,” siger hun her fire måneder efter, at hun er kommet hjem.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :