Hvor stor forskel er der i prisen på en iPhone6?

iphone 6s

3 år siden |  0 comments  |  Lidt om arbejde og pengeVi ved efterhånden alle sammen godt at en iPhone 6 er telefonEN man bare skal have hvis man gerne vil være med på noderne (og ikke kan vente til at iPhone 6S kommer på et tidspunkt). Skærmen er større og bedre en nogensinde før, det samme er kameraet, og telefonen har aldrig være hverken hurtigere eller tyndere.

Al denne lækkerhed kan jo desværre ikke komme uden et stort prisskilt, og med en pris på omkring 6.000 kroner er det ikke en telefon man bare lige går ud og køber.

Men prisen, de 6.000 kr. der, hvor faste er de egentlig? Kan man få det billigere – eller kan man være så uheldig at der er nogen der prøver at sælge en telefonen dyrere.I al den tid Apples produkter har været på markedet har der ikke været den store prisforskel butikkerne imellem. Jo, nogle gange har der da været et eller andet vildt tilbud som butikken har lavet for at lokke kunder til butikken selvom de selv ville tabe penge (ligesom da Power satte en Mac 5000 kr. ned i et vildt køtilbud). Men det har mere været undtagelsen end reglen.

Vi har derfor været vant til at en iPhone koster det som en iPhone koster, så man kunne ligeså godt købe den host det mobilselskab man nu engang har. Men det viser sig at det bare overhovedet ikke er rigtigt. Der er kæmpe forskel, som vi skal kigge nærmere på nu her.Vi har nemlig været inde at kigge hos iPhoneluppen, en dansk portal der er dedikeret til iPhones (i øvrigt mange gode artikler og guides derinde, så der kommer lige en advarsel – klik kun derind hvis du har en halv time til at læse artikler, for du VIL blive fanget af dem).

De har lavet en liste over hvad iPhone 6 koster (du kan se listen her) og der er meget stor forskel. (Det skal lige siges at der selvfølgelig er tale om samme størrelse – ellers ville det være helt umuligt at sammenligne fra model til model).Nå, men den billigste telefon du kan købe koster inkl. abonnement 5.610 kr. i en 6-måneders periode. Stadig mange penge, men heraf er 5016 af dem prisen på telefonen, og de sidste 600 er for abonnement. Den dyreste telefon derimod koster hele 7.194, også for 6 måneder inkl. abonnement. Her betaler du det samme for abonnementet, men telefonen koster bare 6.600Det er en forskel på 1.600 kroner, og det må alligevel også siges at være en slags penge. Faktisk rigtig mange penge. Er man ikke opmærksom på den store prisforskel der kan være kan man altså rigtig nemt risikere at blive snydt, noget som ingen jo ønsker.

Få en billigere iPhone 6


Hvis du gerne vil have en iPhone 6 men synes at 5.600 alligevel lyder som lidt for mange penge er der to ting du kan gøre. Den ene er lidt kedelig, og det går ud på at du skal vente til 6S kommer. Så falder prisen på de tidligere modeller nemlig, og du kan få den lidt billigere. Men så vil du bare ikke længere have den nyeste telefon, og det er jo på den anden side heller ikke så sjovt.

Den anden ting du kan gøre er at købe den brugt. Her kan du gå ind på en hjemmeside som Den Blå Avis og finde nogle der gerne vil sælge deres. Noget der her kan være smart er at finde en med ødelagt skærm da de som regel er meget billigere, og så kan du selv få skiftet skærmen i en butik – så sparer du mange penge.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :