Hvad er Asian Handicap?

3 røde terninger

1 år siden |  0 comments  |  Lidt ting fundet online

Hvis du elsker at oddse, så ved du nok allerede hvad Asian handicap er. Hvis du ikke er så meget inde i sport, at oddse med mere, så er du nok ikke klar over, hvad det er. Derfor vil det kort blive gennemgået, hvad Asian handicap er. Det er faktisk en udvidelse af det helt traditionelle 1x2 odds. Du spiller ikke længere kun på hvem der vinder, taber eller hvis kampen bliver uafgjort. Når du spiller med Asian handicap, spiller du på, hvilket hold som taber eller vinder med et specifikt antal mål. Du kan faktisk også opdele denne form for spil i tre forskellige kategorier, som måske gør det hele lidt nemmere: 1. Halvt handicap, 2. Alle handicap eller 3. Kvart handicap. Der er mange, som er vilde med Asian handicap, når de skal oddse. Men der er selvfølgelig også nogen, som ikke bryder sig om det. Det er op til dig og dine præferencer, så du kan eventuelt prøve det af og se om det er noget for dig. Hvis det ikke er noget for dig, så kan du altid gå tilbage til de normale 1x2 odds.

Asian Handicap er populære blandt danskere

Selvom det hurtigt kan lyde besværligt og uoverskueligt, så er det faktisk slet ikke så svært at spille med Asian handicap. Du skal bare lige ind i det og prøve det, så har du helt sikkert forstået det, og kan nu spille mere med det. Faktisk er det hurtigt blevet utrolig populært blandt danskerne. Og det er der faktisk en enkelt, men stor grund til. Det er nemlig, fordi at det er sværere at tabe penge, når man satser med Asian handicap. Du får nemlig både højere odds samt en lavere risiko for at tabe dine penge. Og dette er selvfølgelig noget enhver, der kan lide at oddse elsker at høre. Hvis kampen ikke ender på den måde, som du har satset dine penge på, får du ofte noget af din indsats tilbage, når du spiller med Asian handicap. Dette gør du ikke med de helt traditionelle væddemål, og dette er bestemt en af grundende til det er så populært blandt danskerne.

Spil med Asian Handicap på sider med dansk licens

Hvis du skal i gang med at oddse og spille på sider med Asian handicap, så skal du huske at spille på sider, der også har dansk licens. På denne måde vil dine gevinster altid være skattefrie. Du vil også være sikret meget mere, hvis der skulle ske noget med siden, end hvis du spiller på en side, som ikke har dansk licens. Du kan finde flere forskellige sider med dansk licens, som også tilbyder Asian handicap. Du kan se på de fleste sider, om de har en licens eller ej. Dette vil som oftest stå på enten forsiden eller i deres ”om os” kategori. Du behøver derfor ikke lede i en evighed efter den danske licens, da det altid vil være nemt at finde ud af. Held og lykke!

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :