Husk disse ting og dine badmintonsko vil holde længere

rød badmintonsko

2 år siden |  0 comments  |  Lidt om sundhed

Badmintonsko er en dyr investering. Det er dog også en nødvendig investering, da du ikke kan spille godt badminton uden at have de helt rigtige sko. Der findes, som du nok ved, mange forskellige badmintonsko, alle som kan gøre dig hurtigere, langsommere, sørge for at du løfter fødder højere og lignende. Det er ikke det denne artikel vil omhandle, men i stedet hvad du skal gøre for at sikre, at dine badmintonsko holder i lang tid.

Som vi nævnte, er det en dyr investering, og hvad mange ikke ved er, at man skal skifte sine badmintonsko efter hver anden sæson. Hvis du gerne vil have at dine badmintonsko skal holde i længere tid end det, kan vi også berolige dig med, at det sagtens er muligt, hvis blot du sørger for to ting, nemlig vedligeholdelse og rengøring. Hvis du gør de to ting vil du sagtens kunne købe nogle badmintonsko som holder i hele 5 sæsoner, hvilket er noget af det længste de kan, indtil hælen begynder at blive slidt ned og dine fødder tager skade af det. Det afhænger selvfølgelig af hvilke badmintonsko du har.

Vedligeholdelse, vedligeholdelse og vedligeholdelse af badmintonsko


Vedligeholdelse af badmintonsko er ligesom rengøring, også noget af det, som du skal være meget opmærksom på. At vedligeholde sine badmintonsko er forholdsvis let, da du blot skal sørge for at de ikke bliver nedslidt når du ligger dem ned i din badmintonsko. Kan du ikke lide at dine badmintonsko ser alt for slidte ud, har du ligeledes mulighed for at købe noget, som pudser dine badmintonsko op. Dette tager ingen tid at sætte på, og ofte skal du blot tørre efter med en klud.

Inden du begynder at vedligeholde dine badmintonsko, er det dog en god idé at finde en guide der siger hvor mange gange du skal gøre det om året, samtidig med at du finder en guide der forklarer dig hvordan du skal gøre fra A til Z. Det er meget vigtigt, at du ikke gør det forkert, da du vil skulle ud og investere i nogle nye badmintonsko forholdsvis hurtigt. Det er heller ikke alt slags pudsnings-middel, som passer godt til badmintonsko. Ofte skal du investere i noget der er specialfremstillet til sportssko, og det kan typisk også kun fås i de forskellige sportsforretninger, da de lokale supermarkeder ikke har mulighed for at tjene penge på det.

Rengøring af badmintonsko er vigtigt


At holde sine badmintonsko er det hårdeste ved at eje nogle badmintonsko. Det er dog også et af de ting, som er meget vigtigt, for hvis du ikke holder dine badmintonsko rene vil de naturligvis blive beskidte. Det er dog ikke det eneste der vil ske med dine badmintonsko, for hvis du ikke sørger for at de kommer til at dufte godt efter hver træning vil du være udsat for at dine badmintonsko stinker, hvilket hele hallen har mulighed for at lugte. Når folk går tæt på dig vil de ligeledes tænke grimme ting om dig såsom hvornår du sidst var i bad, og noget lignende. Alle der har prøvet at blive mobbet i folkeskolen eller andre steder på grund af deres lugt, har kunne fortælle dig, at det ikke er nogen rar fornemmelse.

Det er ikke noget, som tager lang tid, for du behøver ikke at gøre dine badmintonsko rene hvert minut eller efter hver træning. I stedet kan du fokusere det på at gøre det 12 gange om året, hvilket svarer til at du skal gøre det omkring 1 gang om måneden. Hvis du har tålmodighed og interesse i at gøre det efter hver træning kan du også gøre dette, men her skal du bare være opmærksom på, at du har mulighed for at ødelægge de badmintonsko du har købt, da de bliver hurtigere slidt ned for hver rengøring.

Magter du ikke selv at stå med hele ansvaret, er der også andre virksomheder som gerne vil klare det for dig.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :