Gode råd til sorte sokker

sorte sokker

3 år siden |  0 comments  |  Lidt om livsstil

Vi kender vist efterhånden alle sammen de klassiske sorte sokker. Men hvad mange af os måske ikke ved er at der er en række ting man kan gøre for at gøre sit liv med sorte sokker lidt smartere – det kan du læse alt om lige her.

Køb dem online


Det første gode råd er at du skal købe dine sorte sokker online. Så sparer du nemlig en masse tid på at gå ned i en butik og købe dem. Du skal bare gå ind på en hjemmeside der sælger strømper og så kan du bestille på 5 minutter – og så skal du bare vente på at strømperne dukker op i din postkasse. Og nå ja – så er det som regel også en del billigere når man køber dem på nettet, så det er ren win-win.

Overvej kvaliteten


Man kan efterhånden finde sorte sokker i enhver kvalitet, og de fleste køber bare en eller anden mellemting, for det er det som de er vant til. Men faktisk kan man lave et meget bedre valg hvis bare man på forhånd overvejer hvad det er for en kvalitet man gerne vil have. Der er to ender i kvalitetsskalaen:

  1. I den ene ende har vi de billige sokker. Det er dem som man nogle gange også kan finde på abonnement, og de koster virkelig ikke særlig meget. Man kan sagtens bruge dem flere gange, men de er så billige at der også er en del der bruger dem som brug og smid væk strømper hvor de bruger dem en enkelt gang og så bare smider dem ud bagefter. Så slipper de for at vaske dem.

  2. I den anden ende har vi de dyre sorte sokker af ægte silke. Har man aldrig prøvet at have silkestrømper på er det virkelig noget man skal se at få købt. Sokker af silke er så utrolig behagelige at have på at man ikke kan forestille sig det hvis ikke man selv har prøvet det. Det er som om de ikke sidder rigtig fast på foden ligesom andre strømper gør det, de nærmest lægger sig op af foden og kæler for den.
    Silkestrømper koster en del og er lidt mere besværlige – de skal vaskes på et bestemt program i vaskemaskinen og må ikke komme i tørretumbleren, så det er ikke noget for alle og enhver. Samtidig er det ikke lige dem man har på hvis man skal lave noget fysisk, så laver man noget hvor man sveder meget på tæerne skal man nok vælge et par andre strømper og gemme silkesokkerne til weekenden.


Spice det op


Hvis man altid går med sorte sokker kan det godt blive lidt kedeligt i længden. Det kan godt være man er lidt konservativ og ikke ønsker at have strømper der er stribede eller farvede, men man kan godt gøre lidt for at gøre sine strømper bare en smule mere spændende og stadig holde fast i det rolige udtryk man får fra de sorte strømper.

Et godt sted at starte er ved at finde sorte sokker der har et eller andet form for mønster. Det kan f.eks. være tern – det er ikke noget der gør at man ser dine fødder og tænker at du er gået helt bananas, heller ikke selv om du har jakkesæt og laksko på, men omvendt er det noget der gør at det hele lige bliver en lille smule mere spændende.Det var et par gode råd til hvad du kan gøre med dine sorte sokker. Der er masser af flere gode råd derude, så sørg for at læse hvad du ellers kan komme i nærheden af.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :