Fyn som feriested

fyn

3 år siden |  0 comments  |  Lidt om livet som turist

Fyn er kendt for mange ting. Tænker man på Fyn, så tænker man ofte på de smukke byer Odense eller Svendborg, nationaldigter H.C. Andersen, klassisk komponist Carl Nielsen eller smagen af en Odense pilsner. Men Fyn er kan være et godt feriested og ikke kun på grund af disse ting, men også på grund af mulighederne for et wellness ophold. Gå på nettet og find en oversigt over wellness ophold på Fyn, hvis du påtænker at planlægge et weekendophold på Fyn. Har du ikke pengene til det, så kan du altid låne penge. Du kan tage et kviklån, spørge i din bank eller måske låne af en god ven eller et familie medlem. Men husk at være opmærksom på hvor meget rente du betaler og hvornår lånet skal betales tilbage.Fyn er det dejlig lille sted i mellem Jylland og Sjælland, hvor mange taler med den lidt sjove, syngende dialekt som kendetegner fynboerne. Et weekendophold på fyn kan inkludere et wellness ophold for afslapningens skyld, men der er også alt mulig grund til at gå på opdagelse i Odense by eller se nærmere på Fyns flotte natur. I Odense har du mulighed for at gå en lang række butikker af forskellig art. Her er der mulighed for at købe en lang række produkter i til fortsat pleje og nydelse i forlængelse af et wellness ophold. Køb for eksempel lækker ost og vin i de mange butikker der tilbyder dette eller flotte sæber og andet hudpleje til at fortsætte et weekendophold i forkælelsen og selvplejens tegn.


Besøg gerne Odense


Odense er den perfekte blanding af storby og provinsby. Der sker en masse, men man bliver ikke stresset af at gå rundt i Odense, som man gør i så mange andre storbyer. Odense er ikke København, Odense er Odense. Tag for eksempel en hyggelig tur af H.C. Andersens hjem og museum. Gå til en klassisk koncert med musik af Carl Nielsen eller tag en tur i den hyggelige Odense Zoo. Er der noget som afslapper sammen med et wellness ophold, så er det at gå og kigge på en masse forskellige sjove og søde dyr. Det varmer hjertet og afslapper krop og sjæl. Klassiske musik bruges tit i forbindelse med afslapning og hvorfor ikke lytte til en af Danmarks mest kendte klassiske komponister fra Odense, når nu du alligevel er på Fyn. Klassiske musik er perfekt komponeret til at stimulere hjernen og kroppen til at slappe af.


Naturen på Fyn


Alternativt kan man også tage en god cykeltur rundt i det fynske landskab. Der er masser af flot natur, for eksempel Stige ø. Et weekendophold på Fyn kan være super dejlig og afslappende oplevelse. Kombiner det med et wellness ophold og sæt dig derefter på en hyggelig café eller værtshus og nyd den lækre smag af en kold Odense Pilsner til at indkapsle den fulde afslappende følelse af et lækker weekendophold på Fyn. Wellness, gode butikker, dyr, natur, plejeprodukter, lækker mad og drikke. Alle disse ting kan du pakke ind i et ophold på Fyn. Nogle gange er den perfekte afslappende ferie ikke længere væk end et weekend wellness på et af Danmarks hyggeligste steder at være, nemlig Fyn.EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :