Find den billigste rejseforsikring inden du tager på ferie

rejseforsikring

3 år siden |  0 comments  |  Lidt om rejser

Der er mange ting man skal huske inden man tager ud at rejse - taskerne skal pakkes ordentligt, passer skal fornyes og man skal huske valuta og lommeparlør. Og så skal man selvfølgelig også huske at tegne sig en rejseforsikring. Men hvorfor skal man overhovedet bruge en rejseforsikring, og hvad er det egentlig? Det kan du finde svaret på her.

Hvad er en rejseforsikring


En rejseforsikring er en forsikring der beskytter dig når du skal ud at rejse. Der kan være flere forskellige ting en rejseforsikring beskytter og ikke beskytter så læs lige det med småt inden du tager af sted, men i det store hele er det sådan at når du er ude så dækker den forsikring du har herhjemme ikke, og modsat i Danmark betaler du mange steder i udlandet selv for hospital og lægebesøg. Hvis der pludselig sker noget mens du er ude, hvis du f.eks. brækker benet på skituren eller får madforgiftning i Egypten kan det koste mange penge i hospitalsregninger og så er det altså meget rart at være forsikret.

Nogle rejseforsikringer dækker så også ting som bagage og aflysninger af fly, men det afhænger af den enkelte forsikring.

Find den billigste rejseforsikring


Rejseforsikringer er big business og derfor er der også store forskelle på priserne og hvor meget man kan få for pengene. De fleste forsikringer dækker nogenlunde det samme (men husk som sagt at læse det med småt) men der kan være store forskellige i priserne - de store selskaber gider ikke konkurrere på prisen da de fanger alle de kunder der ikke ved at der er prisforskelle, men de andre selskaber gør det ofte meget billigere. For at undgå at du skal hen og søge på alle de forskellige selskabers sider findes der hjemmesider der hjælper dig med at finde den billigste rejseforsikring ved at hente alle de forskellige priser fra selskaberne ned og så lave sammenligning ud fra de data du indtaster. På den måde kan du ved få klik fra en museknap hurtigt regne ud hvor meget du skal betale.

Kan man ikke bare tage chancen?


Der er nogen der helst ikke gider betale de få hundrede kroner en rejseforsikring koster og hellere bare vil tage chancen og håbe at der ikke sker noget, men det er ikke noget vi på nogen måde kan anbefale. For det meste sker der jo ikke noget, men en gang i mellem er der jo nogle der er uheldige på ferien, og så er det altså surt hvis du ender med en høj regning til et hospital i Spanien bare fordi du ikke gad betale en forsikring.

Du kan være heldig at nogle af dine rejser allerede er dækket af enten din indboforsikring eller din rejseforsikring, men det afhænger af hvilken forsikring du har nu og hvilken rejse du tager på. F.eks. er det ekstremt sjældent at rejser uden for Europa bliver dækket, mens det oftere sker for rejser inden for Europa eller særligt inden for EU.

Andre gode råd til ferien


Men nu skal det jo ikke gå op i forsikringer og kedelige ting det hele, så derfor får du da også lige et par gode råd til hvordan du får en god ferie. Sørg for at hav nogle kontanter med, og en rejseparlør er også en rigtig god ide. Så er det også en meget god ide at have lært et par simple fraser på sproget hjemmefra, bare sådan noget som tak og velbekomme. Og ellers så bare nyde det og have en rigtig god ferie, det er næsten det bedste at gøre.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :