Få højere effektivitet og tab dig samtidig

5 2 kuren

3 år siden |  0 comments  |  Lidt om sundhed

Det her indlæg er lidt anderledes end de små guides, men jeg bliver nødt til at dele det med nogen :-) Det er lidt personligt, så hvis du ikke er så meget til lange taler må du hellere springe over og hoppe direkte hen til guidsne :-)

Nå, men i hvert fald, som de fleste af jer nok ved sidder jeg til daglig som IT-medarbejder i en mellemstor dansk virksomhed. Der er ikke så meget variation i hverdagen - nogle gange skal jeg rundt til de forskellige medarbejdere og hjælpe med et par småting, men det meste af dagen sidder jeg foran skærmen. Jeg har godt nok et hæve-sænkebord, men det bliver ikke brugt så tit :-) Til gengæld sidder jeg tæt på køleskabet, og der er altså kolde colaer - enhver it-mands drøm.

Nå, men jeg må jo nok indrømme at der i løbet af det sidste år eller to er røget lidt for mange ekstra kilo på sidebenene. Nu er det faktisk så mange at jeg ikke synes det er sjovt længere. Jeg vil gerne stoppe mens legen er god.

Nå, men i min søgende efter slankekure endte jeg inde på 52faste.com hvor jeg læste om 5 2 kuren.  Det er en kur hvor man ikke behøver lave om i alle sine vaner men bare skal lade være med at spise 2 dage om ugen. Lige noget for en nørd som mig :-) Nå men jeg besluttede mig for at prøve slankekuren og samtidig stoppe helt med cola. Det var faktisk ret nemt med 5 2 kuren ikke at spise noget, og jeg har også oplevet at jeg får mere fra hånden de dage jeg faster. Det der med ikke at skulle bruge tid på at hente mad / cola og spise/drikke det gør faktisk ret meget. Og sulten giver et ekstra drive der er ret positivt. Jeg har nu gjort det i  2 måneder og kan godt se de første resultater ret tydeligt.

Så en klar opfordring til at begynde på 5 2 kuren herfra :-)

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :