Få drømmekroppen med hjælp fra en god søvn

billig sofa

2 år siden |  0 comments  |  Lidt til boligen

Hvordan får man sin drømmekrop? Dette er et super godt spørgsmål, fordi vi vil alle gerne have en super lækker krop, når badesæsonen starter. Vi vil gerne optages i slowmotion, hvor vi ser rigtig godt ud, men dette kræver dog en del arbejde. Fitnesscenteret skal besøges dagligt, da muskler ikke bliver opbygget, mens man ser Netflix i sin sofa. Dog skal det siges, at man skal have tid til afslapning, selv når man er midt i et træningsforløb. Køb eventuelt en billig sofa som du kan kaste dig i, når du kommer hjem fra din træning, da du efter træning fortjener lidt afslapning. Ud over du skal besøge dit center dagligt, så skal din køkkenhorisont også udvides, fordi sixpacken bliver lavet i køkkenet. Du skal altså forsøge, at lave noget lækkert og sundt mad, som ikke indeholder spandevis af kalorier. Mad og træning er dog ikke de eneste nøglesten, fordi søvn er også ekstremt vigtigt under træning.

Træn, spis og sov


Denne sætning lyder meget ekstrem, men skal man gå all in på sommerkroppen, så er det reglerne man skal leve efter. Man træner sine muskler i centeret, efter det så giver man dem noget at leve af i køkkenet, så de rigtigt kan vokse. Derefter skal man have sin otte timers søvn, så musklerne kan restituere og genopbygge sig selv, da de på den måde er klar til endnu en kamp dagen efter. Søvn er ofte den del, som bliver undervurderet mest, men dette er en kæmpe fejl, fordi det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt søvn er for din muskelopbygning. Som nævnt ovenfor bliver dine muskler genopbygget under søvnen, så de kan tage endnu en tørn. Derudover sikrer ordentlig søvn dig også, at du har den nødvendige energi til dagen efter. Sover du eksempelvis kun fem – seks timer en nat, vil du opleve, at dit energiniveau er meget lavt dagen efter, hvilket ikke er optimalt, når du skal straffe jern nede i fitnesscenteret. Man har brug for alt sin energi, da man ellers kun opnår en middelmådig træning. Dette kan man ikke bruge til noget, hvis man vil have sin sommerkrop. Derfor er vores opfordring til dig, at du husker at indoperere tredje punkt i din træning, nemlig søvn. Dette er så vigtigt for muskelopbygningen, at du ikke må glemme det.

Få den optimale søvn


Det gælder selvfølgelig ikke som søvn, hvis du ligger i din seng og vender dig i vrede over, at du ikke kan falde i søvn. Derfor skal du altså have den bedste seng, da du på den måde hurtigere vil falde i søvn om aftenen. Tag derfor et kig på disse senge, da de er i super kvalitet, hvilket vil passe perfekt ind i din situation. En god seng vil ikke bare være god for din træning, fordi den vil også hjælpe dit helbred som helhed. En dårlig søvn kan nemlig føre til mange negative ting, som eksempelvis hukommelsestab, lavere stofskifte osv. Alt dette skal du selvfølgelig undgå, og dette gør du ved at have en ordentlig seng.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :