Den engelske storby du bare skal besøge

london en aften

2 år siden |  0 comments  |  Lidt om rejser

Storbyferien er blevet et hit uden lige for os danskere, men det er jo fuldt forståeligt, idet vi ”kun” har København. Selvfølgelig er København en ekstraordinær by, og hvert eneste år kommer mange turister forbi vores flotte hovedstad. Du har nok bare allerede været der, og der skal måske prøves noget lidt andet. Samtidig kunne det også være interessant at opleve en kultur, som ikke er den danske. Dette er der rig mulighed for, hvis du hopper på et fly, og flyver du maksimalt en time, kan du have skiftet Danmark ud med enten storbyen Berlin eller London. Dette er klar noget, du burde overveje, idet disse to destinationer begge indbyder til nogle interessant og kulturelle oplevelser, og kunne det være noget for dig og din kæreste måske – så er det bare at tage af sted med det samme.

London skal besøges en gang i livet.


Har du ikke allerede været i London, er der gået noget grueligt galt, og du skal have bestilt nogle flybilletter hurtigst muligt. Og vil du ikke alene afsted, kan du som sagt passende spørge om kæresten eller en ven vil med. Det skal nok blive en tur, I sent vil glemme, uanset hvem du vælger at tage med.

I London er der en lang række seværdigheder, som der bare skal besøges. London eye, og Buckingham Palace er to ting, der bare skal kigges forbi, og vi er ret sikre på at dig og den person, som du tager med nok skal kunne lide disse to turistattraktioner.

Når disse attraktioner er blevet set, er der også en anden ting, der bare må opleves. Vi tænker på fodbold, og specielt i London er der gode muligheder for at se en god kamp. London huser nogle af de bedste klubber i hele verden, og har du samt din ven bare lidt interesse i fodbold, er det noget der skal opleves. Det er langt fra ligesom i Danmark, idet stemningen og størrelsen af deres stadions er helt unikke. I London er der en fodboldkultur, som kun findes lignende få andre steder i verden, og derfor vil vi klart anbefale dig, at I ser en fodboldkamp i det engelske, hvis altså jeres flyvetur har retning mod London.

Shopping muligheder overalt


Når du er i London, er det ikke kun seværdighederne og fodbolden, der skal opleves. Du skal nemlig også et smut på shoppetur. London er modens hovedstad, og du skal da lade dig inspirere af alt det smarte tøj, som kan findes i denne by. Alt tøjet er blandt den nyeste mode, og hvis du vil have en stil, der er helt ”up to date”, skal du altså en tur ned gennem de mange gader, hvor der ligger tøjbutikker til højre og venstre – du skal nok finde lige det, som du mangler i din garderobe. Lyder London som noget for dig så find dine flybilletter til London her – det kan klart anbefales, at du besøger London, og det skal bare gøres en gang i livet.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :