Bliv guidet til sikker chat

2 år siden |  0 comments  |  Lidt om livsstil

Både børn og voksne bruger i dag forskellige former for chat til at talte med hinanden eller møde nye mennesker. Det er derfor blevet mere relevant end nogensinde før, at man finder ud af, hvordan man kan agere sikkert og mest hensigtsmæssigt på nettet.
Det danske firma CrimPrev har gennem mange år specialiseret sig i at sikre danskerne, deres hjem og deres internet. De har derfor samlet en række gode råd til, hvordan du kan agere sikkert på nettet. Det vil først og fremmest sige, hvordan du kan undgå, at der er nogle, der får fat i oplysninger om dig, som de ikke skulle have haft fat i.

Sådan kan du agere sikkert på nettet med CrimPrev


Den vigtigste regel i forhold til en sikker chat på nettet er, at du kun chatter med personer, du kender. Du skal ikke tilføje folk, der siger, at de er venner med dine venner. Hvis det ikke er nogen, du kender, er det en god forholdsregel ikke at chatte med dem. Det gælder ikke mindst i forhold til dit barn.
Men noget af det sjove ved nettet er jo også, at du kan komme i kontakt med mennesker, som du ellers aldrig ville have mødt i virkeligheden. Når du chatter med fremmede mennesker, er det derfor en god ide, at du ikke giver dem for mange oplysninger om dig selv. Du kan for eksempel nøjes med at give dem dit fornavn og ikke dit fulde navn. Derudover er det også en god ide, at du ikke giver din adresse, e-mail eller dit telefonnummer.
Hvis personen gerne vil lære dig at kende, har han eller hun sikkert tid til at vente på, at I kender hinanden bedre. Hvis du skal mødes med en person, du har chattet med, er det også vigtigt, at du tager dig dine forholdsregler. Du kan for eksempel tage en ven eller veninde med, og det er altid en god ide at mødes et offentligt sted.

CrimPrev har stor erfaring med internetsikkerhed


Hvis du har brug for flere gode råd til, hvordan du kan sikre dig på internettet, står CrimPrev altid klar til at hjælpe dig. De har gjort det til deres opgave at sikre, at danskerne kan føle sig trygge. Det gælder både, når de forlader deres eget hjem, og når de er i det.
CrimPrev sælger derfor også en række forskellige alarmer. Det er blandt andet alarmsystemer til huse, biler og sommerhuse. Det er dog også muligt at få en personalarm. Den kan være smart at have, hvis du har en stalker og har brug for, at der er nogle, der hurtigt kan rykke ud, hvis du kommer i problemer.
En gang var en stalker noget som kendte mennesker havde. I dag er der mange eksempler på helt almindelige mennesker, der bliver forfulgt af folk, de måske ikke engang kender. Det kan være en, de har chattet med på nettet, og som de har givet for mange oplysninger til. Det kan også bare være en, de har mødt på det forkerte tidspunkt.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :