At samle på Royal Copenhagen er stadig in

Copenhagen Royal

2 år siden |  0 comments  |  Lidt til boligen

For mange er det først, når du er blevet rigtig voksen, at du begynder at samle på stel, glas og bestik. Og der må være en sammenhæng, for der er mange som samler på de mange smukke stel, du kan få hos Royal Copenhagen, hvilket er forståeligt, når du ser, hvor smukt det gør sig på et dækket bord.

Men selvom du ikke længere er på SU og nu er kommet ud og har et arbejde, som faktisk giver gode penge, kan det stadig være en bekostelig affære at købe alt det lækre, som du kan få på Royal Copenhagen hjemmesiden.

Men du har muligheden for at finde et hvid riflet tilbud, og få nogle billige dele af det stel, som du nu har besluttet dig for at samle på.

Uendelige muligheder


Hvis du ønsker det, kan du kombinere det hvid riflede med det samme stel blå riflede eller de sorte riflede, eller et af de andre stel, hvor der er en kombination af det riflede med Royal Copenhagens klassiske blå malede border og blomster.

De blå og sorte udgaver kommer ikke i det samme sortiment som det hvide, men du kan stadig få en masse, som eventuelt sammen med det hvide i samme design vil være med til at give lidt liv på dit flot dækkede bord.

Som udgangspunkt samler de fleste kun på den ene farve stel, men det er der jo ingen som siger, du skal gøre det samme. En kombination af det sorte og det hvide vil give nogle kontraster, som kan være med til at bringe middagsbordet til live på en hel ny måde.

Det riflede stel er et gennemgående tema, og du kan ikke kun få det i ensfarvede design, men også med det klassiske malede, sågar det musselmalede og megamussel kan du få i det smukke riflede design.

Hvis julen er din favorit højtid, så kan du også få det med klassiske juledekorationer på, det er en svungen grankrans og julens røde og gyldne farver. Du kan også finde det klassiske skandinaviske flettede julehjerte og engle, som holder en gylden stjerne som motiver, der præger julestellet med de klassiske rifler.

Det er med sikkerhed et stel som vil bringe julestemning til alle hjem, som har det stående på deres julebord.

Kombiner Royal Copenhagen


Julestellet kan sagtens kombineres med de andre stel i samme design, for eksempel Stel Sort Riflet, det vil for nogen måske være svært at sætte de mørke farver sammen med stellet med julemotiverne, men det er ikke noget vi vil blande os i, det er helt op til dig, om du har lyst til, eller om du ønsker et stilrent look, hvor du ikke blander de forskellige stel.

Det riflede motiv, som er et gennemgående tema, kan du få kombineret med de andre designs som Royal Copenhagen er verdenskendt for at producere. Det kan kombineres med de klassiske blå blomster som males på, og du kan også få det med sorte blomster og mønstre eller kombineret med en kniplingskant, som skaber stil og er med til at give ethvert bord noget moderne, klassisk og stilfuldt.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :