App-Udvikling Eller Andre Løsninger?

app-udvikling

3 år siden |  0 comments  |  Lidt om arbejde og penge

Smartphones breder sig mere og mere, og mange virksomheder står over for det store spørgsmål - skal jeg få udviklet en app, eller er der andre løsninger der er smartere for mig. Det kan godt være svært at svare på, specielt hvis man ikke er teknisk anlagt, og derfor kan du her læse lidt om fordele og ulemper ved de forskellige løsninger.

Fordele ved at få udviklet en app


Den første fordel der kan nævnes ved at få udviklet en app er måske i virkeligheden lidt en snydefordel. Det er nemlig lidt diffust, men her kommer det - det er bare super blæret som firma at have sin egen app. En app tilfører en eller anden form for legitimitet til virksomheden som ellers kan være svært at få. Enhver kan jo smække en hjemmeside op og kalde sig et seriøst firma, men det er bestemt ikke alle og enhver det kan få udviklet en app.

Den næste fordel er at du med en app ligger dig som top-of-mind hos forbrugerne. En hjemmesideadresse glemmer man hurtigt hvad hedder, men hvis du har en app liggende på hjemmeskærmen på telefonen kommer den potentielle bruger til at se dit brand igen og igen og igen - faktisk mange gange om dagen. Det er branding som de fleste firmaer ville betale mange mange penge for - og du får det helt gratis. Faktisk kommer forbrugeren til at være taknemmelig for at du har lavet denne app.

Trejde og (i hvert fald i denne omgang) sidste fordel ved app-udvikling er at du har mange flere muligheder end du har med en hjemmeside. Med en hjemmeside er du låst fast til de rammer der gælder for hjemmesider, men med en app kan du gøre meget meget mere. Det kan være lige fra spil til logins til avancerede beregninger og funktioner - det er bare nemmere med en app. Med html5 kommer vi måske derhen en dag, og det kan være at vi om 10 år udelukkende bruger hjemmesider - men der er lang vej endnu.
Det var nogle af fordelene der var ved at få udviklet sin egen app. Hvis du gerne vil læse mere om app-udvikling og hvad det kan koste og hvordan det kan foregå kan du kigge på http://1902software.dk/app-udvikling/ hvor der står mere info om det.

Ulemper ved at udvikle en app


Ingen roser uden torne siger man, og det gælder selvfølgelig også når det kommer til udvikling af apps. For det er ikke så sukkersødt som det ser ud til alt sammen - så i nuancernes og det oplyste valgs tro tjeneste kommer der her en række ulemper ved at vælge at få udviklet en app.

For det første kan det komme til at koste mange penge. Præcis hvor mange afhænger selvfølgelig af kompleksiteten, hvor meget du selv kan bidrage med, og hvor god du er til at lave en konkret kravsspecifikation. Men selv når alt det er opfyldt skal du sørge for at sætte penge af til det - ingen app er bedre end en dårligt udviklet app. Og sørg nu endelig ikke for fristelsen til at bestille nogle billige indere medmindre du virkelig ved hvad du laver og selv er udvikler - er du ikke udvikler SKAL du finde nogen der snakker dansk, i hvert fald første gang du prøver at få udviklet en app.

Derudover kan det være sværere at få folk til at downloade og man skal også sørge for at få appen lavet til flere styresystemer og så den passer hver gang telefonerne opdateres hvilket kræver løbende udvikling.

Det var nogle af de forskellige fordele og ulemper der findes ved app-udvikling. Listen begge steder kan være meget længere, så del gerne dine tanker med os.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :